Anunț important făcut de Tarom! Ce se va întâmpla cu zborurile către și dinspre Tel-Aviv

Anunț important făcut de Tarom! Ce se va întâmpla cu zborurile către și dinspre Tel-Aviv

În contextul războiului din Israel, compania aeriană TAROM suspendă cursele regulate către şi dinspre Tel-Aviv, dar va opera frecvenţe speciale la solicitarea Ministerului Afacerilor Externe.

"TAROM rămâne în strânsă legătură cu autorităţile statului în gestionarea situaţiei actuale. O precizare importantă este că, în contextul actual, TAROM a fost nevoită să suspende temporar cursa regulată către şi dinspre Tel-Aviv, începând din 12 octombrie 2023. Compania operează curse speciale, numai la solicitarea Celulei de Criză organizată de Ministerul Afacerilor Externe", se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii companiei subliniază că TAROM este una dintre puţinele companii care nu au întrerupt operarea pe Tel Aviv. Acest lucru se datorează mobilizării piloţilor şi echipajelor.

Mai mult decât atât, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, compania TAROM a decis dublarea curselor pe ruta Tel Aviv Otopeni, în intervalul 7-10 octombrie 2023. Acest set de curse suplimentare au un regim special şi tarife preferenţiale care acoperă numai cheltuielile de operare.

Comenteaza