Atenție! Benzi modificate lângă Polivalentă. Șoferii, păreri împărțite

Atenție! Benzi modificate lângă Polivalentă. Șoferii, păreri împărțite

Primăria Cluj-Napoca a anunțat, joi, că a modificat marcajul pe una din străzile de lângă Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, iar șoferii au și reacționat pe rețelele de socializare.

Primăria Cluj-Napoca anunță noi reglementări de circulație în zona străzii Uzinei Electrice și în cartierul Grigorescu, ca urmare a implementării deciziilor Comisiei de circulație, astfel:

-  reconfigurarea benzilor carosabile de pe strada Uzinei Electrice la intersecția cu Splaiul Independenței în sensul că intrarea pe str. Uzinei Electrice se va face pe 2 benzi, iar ieșirea în Splaiul Indepedenței pe o bandă carosabilă;

-   cele 2 benzi carosabile de ieșire de pe pod Garibaldi în Splaiul Independenței permit circulația pe direcția înainte și la dreapta de pe banda 1, respectiv înainte și la stânga de pe banda 2;

-   reconfigurarea benzilor carosabile de pe strada Miraslău, tronsonul cuprins între str. Donat și str. Fântânele, în sensul că se asigură 2 benzi la intrarea de pe str. Miraslău în intersecția str. Miraslău-Fântânele (față de o bandă cum era inițial).

"Noile reglementări de circulație au fost materializate în teren prin marcaje rutiere, iar în urma monitorizării situației, programele de semaforizare se vor adapta ținând cont de modificarea benzilor de circulație. Rugăm participanții la trafic să respecte noile reglementări de circulație", transmite Primăria Cluj-Napoca.

Șoferii aflați, joi dimineața, în trafic, au semnalat și comentat modificarea sensului de circulație de pe strada Uzinei Electrice:

"O mare porcarie treaba asta", scrie cineva

"Cand va fi ceva meci va fi rau rau"

"Și de pe pod...se poate veni in fata pe ambele benzi? banda 1 pe pod era doar pentru dreapta spre sala sporturilor inainte..acum?"

"Da, numai ca încă nu-i obișnuita lumea si tot se claxonează cand vine unul de pe banda 1 de pe pod"

 "Și peste 3 luni o sa mai clanxoneze...la fel cum fac si pe Aurel Vlaicu colt cu siretului, si la BRD in marasti, spre gorunului", au scris șoferii pe pagina Info Trafic jud. Cluj. 

 

loading...
Comenteaza