Atenție, floreșteni! Noi restricții de circulație pe strada Eroilor

Atenție, floreșteni! Noi restricții de circulație pe strada Eroilor

Lucrările de modernizare a străzii Eroilor din comuna Florești continuă în ritm alert. Primăria a anunțat noi restricții de circulație care vor intra în vigoare începând de marți, 30 august 2022.

„ANUNȚ IMPORTANT - CONTINUARE LUCRĂRI - proiect de modernizare a străzii Eroilor.

Restricții de trafic ȋncepând de marți, 30 august, pe podul de la intersecţia străzii Eroilor cu strada D. Mocanu, cauzate de lucrările de dezafectare a podului existent. Accesul pe pod va fi interzis, iar ca şi rute alternative de acces ȋn zonă: acces de pe Eroilor nr. 22 (Emerald Garden) sau din DN intersecţie cu D. Tăuţan”, au transmis reprezentanții primăriei din Florești.

Strada va fi transformată într-un bulevard modern

Noua stradă Eroilor va trece de la două la trei benzi de circulație, va avea piste de biciclete, trotuar, alevolă, zonă verde. De asemenea, vor fi plantați și pomi unde locul va permite. Potrivit indicatorilor tehnici ai proiectului, asfaltarea ar urma să se facă pe o lungime de 1.125 metri lungime, respectiv 13.250 metri pătrați. Cele trei benzi de circulație vor avea o lățime de 3,25 metri fiecare.

De asemenea, se vor realiza 4.190 metri pătrați de trotuare, respectiv 1.950 metri pătrați de piste de biciclete, care vor avea o lățime de 2,20 metri. Pentru acoperirea Văii Sănăslaului va fi nevoie de 182 de metri de structură metalică și 110 metri pătrați de beton.

Valoarea estimată este de 14 milioane de lei, fonduri guvernamentale și locale. 

Amintim că, în luna ianuarie a anului 2021, firma Construcții Napoca, responsabilă cu lucrările de pe strada Eroilor, a reziliat contractul cu Primăria Florești.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza