Atipic Beauty, pentru al doilea an consecutiv la Cluj

Atipic Beauty, pentru al doilea an consecutiv la Cluj
12 fete frumoase imobilizate în scaune cu rotile vor prezenta creații vestimentare semnate de designerii români Simona Semen, Rozalia Bot, R" Ias Couture și Marie Ollie, în cadrul celei de-a patra ediții a proiectului Atipic Beauty.

Este a doua oară când show-ul Atipic Beauty se desfășoară în Cluj-Napoca, organizatorii alegând acest oraș datorită implicării puternice a comunității de business și a impactului pe care evenimentul l-a avut anul trecut.

Cele 12 fete în scaune cu rotile vor fi însoțite pe podium de 12 persoane publice în dorința de a elimina barierele din societatea românească și de a crea ideea de coeziune și incluziune socială a persoanelor cu dizabilități.

"Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. Există în alte ţări evenimente destinate persoanelor cu dizabilităţi, conţinutul fiind diferit, având structura unui concurs de miss. Am ales această formă de a promova Atipic Beauty considerând că societatea românească nu este pregatită să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi", a declarat Magda Coman, președinta asociației Open Your Heart. Inițiatoare a proiectului, Magda Coman este un fost model profesionist care, în urma unui accident, a ajuns să trăiască viața în scaun cu rotile.

"Am ales să ne implicăm în proiectul Atipic Beauty încă de la prima ediție desfășurată la Cluj pentru că aspirația și energia transmisă de aceste fete ar putea fi un model pentru oricare dintre noi", a explicat Mihaela Călușer, managerul general al Wens Travel, organizatorul evenimentului.

„Atipic Beauty este o iniţiativă lăudabilă, care pune în valoare frumuseţea, sub toate formele ei. Iulius Mall Cluj sprijină proiectele cu impact social dezvoltate de comunitate, mai ales când scopul lor este de a susţine persoanele cu dizabilităţi. În curând, Iulius Mall Cluj va finaliza lucrările la o nouă rampă de acces, poziţionată chiar la intrarea principală, cu scopul de a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri", a spus Sorin Guttman, Shopping Center Manager Iulius Mall Cluj.

Evenimentul se va desfăşura în data de 20 octombrie la centru comercial din Gheorgheni, şi va fi prezentat de Cosmina Păsărin și va fi întregit de două miniconcerte susținute de Aminda și Elena Gheorghe.

Colaborarea designerilor în proiect manifestă dorinţa acestora de a redefini ideea de frumuseţe şi perfecţiune prin realizarea unor ţinute pentru persoanele cu dizabilităţi, urmărindu-se astfel schimbarea ideilor preconcepute vizavi de aceste persoane.

Clujenii sunt invitați să ia parte la un eveniment emoționat, o adevărată lecție de viață în care frumusețea interioară este cea care contează cu adevărat. 

Comenteaza