Autocar plin cu elevi, răsturnat în urma unui accident. A fost activat Planul Roşu/ Un tânăr de 22 de ani a murit

Autocar plin cu elevi, răsturnat în urma unui accident. A fost activat Planul Roşu/ Un tânăr de 22 de ani a murit
| Foto: Agerpres

Un autocar plin cu elevi a fost implicat, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 67, în judeţul Vâlcea. Mai multe autospeciale şi ambulanţe au intervenit la locul accidentului în care a fost implicat și un autoturism.

Autorităţile din Vâlcea au activat, sâmbătă dimineaţa, Planul Roşu după ce un autocar plin cu copii s-a izbit de un autoturism, răsturnându-se pe DN 67, în localitatea Tomşan. O persoană a murit.

La locul accidentului au intervenit mai multe autospeciale şi ambulanţe. Persoana decedată, un tânăr de 22 de ani din localitatea Copăceni, care conducea autoturismul, a fost găsită iniţial încarcerată.

"Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism (o persoană încarcerată) şi un autocar (51 de minori şi cinci adulţi). Persoana încarcerată a fost extrasă cu celeritate de pompieri, dar, din nefericire, a fost declarată decedată. Pasagerii din autocar au fost evaluaţi medical, şoferul şi mai mulţi copii fiind transportaţi la spital. Pompierii militari au asigurat şi măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Sorin Albinaru, conform Agerpres.

În urma accidentului o persoană a murit, iar șoferul autocarului, împreună cu 3 pasageri elevi au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare.

Traficul în zonă a fost blocat, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Comenteaza