Autorii crimei oribile din Corneşti află verdictul în 6 februarie VIDEO

Autorii crimei oribile din Corneşti află verdictul în 6 februarie VIDEO
În faţa Tribunalului Cluj, Dumitru Pop şi Sergiu Marian au declarat că regretă fapta comisă. Instanţa a amânat pronunţarea pentru data de 6 februarie.

Dumitru Pop, de 22 de ani, şi Sergiu Marian, de 21 de ani, din Cluj-Napoca, au fost judecaţi astăzi de Tribunalul Cluj pentru crima comisă în Corneşti, în luna septembrie a anului trecut.

Crima care a şocat tot judeţul a fost descoperită de un cioban, care a rămas înmărmurit când a descoperit resturi de corp omenesc proaspăt arse într-un foc imens. La prima vedere, în toiul nopţii, ciobanul nu şi-a dat seamă dacă ceea ce vede este chiar real, dacă în jarul aprins este un corp de femeie sau de bărbat. Cadavrul era total desfigurat, în jar fiind găsite doar capul şi trunchiul, fără braţe sau picioare. Capul, aproape carbonizat, avea un căluş în gură, victima fiind probabil legată şi împiedicată să ţipe înainte de a fi omorâtă.

Poliţiştii au spus că tânărul ucis, Andrei K., de 18 ani, a fost strangulat şi apoi incinerat: "În urma efectuării necropsiei a rezultat că moartea acestuia a fost violentă".

În faţa Tribunalului Cluj, Dumitru Pop şi Sergiu Marian au declarat că regretă fapta comisă. Instanţa a amânat pronunţarea pentru data de 6 februarie..

Citeşte mai multe despre crima de la Corneşti:

Tânăr ucis cu bestialitate pentru un geam spart. Povestea crimei care a îngrozit Clujul

Autorii crimei din Corneşti au strangulat victima şi au incinerat-o

Ucigaşii din Corneşti au fost prinşi. Astăzi se judecă propunerea de arestare

Vezi imagini de la locul crimei:

 

Comenteaza