Azi are loc o nouă ofensivă pentru cucerirea şefiei Consiliului Judeţean. Rămâi pe ziuadecj.ro să vezi cine pune mâna pe putere

Azi are loc o nouă ofensivă pentru cucerirea şefiei Consiliului Judeţean. Rămâi pe ziuadecj.ro să vezi cine pune mâna pe putere
În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, programată pentru ora 13:00, va avea loc o nouă încercare de a se pune mâna pe fotoliul lăsat liber de Horea Uioreanu, în fruntea instituţiei.

În urmă cu o lună, mişcarea consilierului PNL Mihai Seplecan de a-l demite din funcţie pe PSD-istul Ioan Oleleu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, pentru ca ulterior să fie numit el în scaunul lăsat liber de acesta, iar, mai departe, să preia atribuţiile delegate de preşedinte interimar al instituţiei de la Vakar Istvan nu a avut succes.

Seplecan nu s-a lăsat învins, aşa că în şedinţa de astăzi va repeta mişcarea, pe ordinea de zi a şedinţei fiind trecute mai multe proiecte de hotărâre, privind: revocarea din funcţia de vicepreşedinte al CJ Cluj a lui Ioan Oleleu, desemnarea unui vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, în vederea exercitării atribuţiilor preşedintelui CJ Cluj, pe perioada suspendării de drept a mandatului de preşedinte, ca urmare a dispunerii măsurii arestării preventive a domnului Horea Dorin Uioreanu, respectiv delegarea unui consilier judeţean care să exercite atribuţiile vicepreşedintelui instituţiei, desemnat să exercite atribuţiile preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj.

Rămâi pe ziuadecj.ro pentru a vedea dacă ce se întâmplă.

Comenteaza