Bărbat arestat, după ce a furat de pe terase din centrul Clujului

Bărbat arestat, după ce a furat de pe terase din centrul Clujului

La data de 1 august, polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de furt și furt calificat.

 

Conform investigațiilor efectuate, a rezultat faptul că la data de 30 iulie a.c., în jurul orei 18.30, acesta ar fi sustras un portmoneu ce conținea suma de 70 de lei din interiorul unei autoutilitare, parcată în zona Piața Mihai Viteazu din municipiu. Ulterior, în jurul orei 20.30, ar fi sustras o bicicletă neasigurată din zona centrală, estimată la aproximativ 2.000 de lei.

Tot la aceeași dată, în jurul orei 22.00, de pe masa terasei unui restaurant din zona centrală, acesta ar fi sustras un portmoneu ce conținea suma de 1.000 de euro, 300 de lei, precum și acte personale.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au recuperat parțial prejudiciul cauzat, precum și alte bunuri sustrase de acesta anterior faptelor menționate. În baza probatoriului administrat, pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar la data de 2 august a.c. judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca a emis ordonanță de reținere pentru 30 de zile.

 

 

 

Comenteaza