Bărbat căutat pentru tâlhărie și agresiune, prins după un furt în trenul Iași–Cluj-Napoca

Bărbat căutat pentru tâlhărie și agresiune, prins după un furt în trenul Iași–Cluj-Napoca
| Foto: clubferoviar

Un incident neobișnuit s-a petrecut pe 11 august, când un bărbat a alertat autoritățile că i-a fost furat un telefon mobil în timp ce se afla într-un tren pe ruta Iași – Cluj-Napoca, în apropierea stației Dej.

Poliția l-a identificat rapid pe suspect în tren, între stațiile Gherla și Cluj-Napoca și au recuperat telefonul.

Cercetările au arătat însă un aspect surprinzător, și anume că bărbatul de 41 de ani, originar din Cluj, cu domiciliul în Ileanda, județul Sălaj, era căutat deja de autorități pentru o infracțiune gravă comisă la o sală de jocuri din Baia Mare, scrie Gherlainfo.

Pe 8 august, camerele de supraveghere l-au surprins în timp ce a încercat, folosind forța, să abuzeze de o angajată, într-o încercare de a o săruta și îmbrățișa. Femeia a opus rezistență, dar agresorul a reușit să o imobilizeze, urcându-se peste ea.

În cele din urmă, victima a reușit să scape, dar bărbatul a sustras o sumă de bani din locație. După ce a fost identificat și reținut în tren, bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Se pare că suspectul fusese eliberat recent din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă de opt ani pentru viol, potrivit sursei citate.

Comenteaza