Bărbat, cercetat pentru trafic de substanţe toxice. Ce a încercat să vândă

Bărbat, cercetat pentru trafic de substanţe toxice. Ce a încercat să vândă
Un bărbat este cercetat de poliţişti pentru trafic de substanţe toxice, după ce a fost prins în flagrant delict în timp ce încerca să vândă peste 1 kg de substanţe ilicite.

Traficantul, un bărbat de 46 de ani din comuna Jucu, a fost depistat joi, 4 iunie, în urma unei acţiuni pentru depistarea unei activităţi comerciale ilicite cu substanţe interzise desfăşurată de efectivele Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Secţiei 2 Poliţie.

"Persoana vizată ar fi încercat să comercializeze într-o piaţă de pe raza cartierului Mărăşti aproximativ 1,4 kilograme de mercur contra sumei de 1.000 de lei", au precizat poliţiştii.

Din cercetările efectuate a reieşit că bărbatul ar fi găsit substanţa într-o pubelă de gunoi din apropierea unui complex comercial unde acesta îşi desfăşura activitatea ca angajat al unei firme care prestează servicii de curăţenie.

Investigaţiile continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza