Bărbat de 80 de ani UCIS de un adolescent de 14 ani

Bărbat de 80 de ani UCIS de un adolescent de 14 ani
| Foto: https://www.facebook.com/leicspolice

Un pensionar în vârstă de 80 de ani a fost ucis într-un parc de un adolescent de 14 ani. Acesta își plimba câinele când a fost atacat de cinci minori.

Bhim Kohli, în vârstă de 80 de ani, a fost atacat într-un parc din Leicester, Regatul Unit, în apropiere de locuința sa din Braunstone Town, și a murit spital, a anunțat Leicestershire Police.

Cinci copii cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani au fost arestați în legătură cu incidentul. Poliția a declarat că patru dintre aceștia au fost eliberați fără alte măsuri.

Un băiat în vârstă de 14 ani, care nu poate fi numit din cauza vârstei sale, a fost acuzat miercuri seară de crimă și va apărea joi la tribunalul pentru minori din Leicester. O autopsie a arătat că dl Kohli a murit din cauza unei răni la gât.

Familia lui Kohli a declarat într-o declarație publicată prin intermediul poliției: „Bhim a fost un soț, tată și bunic iubitor. A fost, de asemenea, fiu, frate și unchi. Își adora nepoții din toată inima și îi plăcea să petreacă timp cu ei. A fost într-adevăr o persoană iubitoare și grijulie, a cărei viață a fost centrată în jurul familiei sale. 

A fost întotdeauna un om foarte muncitor și chiar și la vârsta de 80 de ani era încă foarte activ. Una dintre marile sale pasiuni a fost grădina sa: se ducea în fiecare zi să își îngrijească parcelele și era foarte mândru de ele. De asemenea, îi plăcea să plimbe câinele familiei, Rocky, în parc de multe ori pe zi”.

Poliţiştii îi indeamnă pe cetăţeni să raporteze orice acţiuni antisociale pe care le observă. Aceştia transmit că siguranţa cetăţenilor e o prioritate pentru ei şi vor lua în considerare toate informaţiile  pe care oamenii le pot oferi cu privire la crima care a revoltat opinia publică, dar şi cu privire la alte acţiuni care le provoacă oamenilor îngrijorare. 

Comenteaza