Bărbat prins după ce a furat mii de lei din mai multe biserici din Dej

Bărbat prins după ce a furat mii de lei din mai multe biserici din Dej

Polițiștii din Dej au fost sesizați cu privire la faptul că multiple biserici din oraș au fost jefuite de persoane necunoscute, de unde ar fi sustras sume de bani din cutia milei.

Sesizarea a venit în data de 26 aprilie, în jurul orei 06:10, care menționa faptul că în noaptea din 25 spre 26 aprilie, o Biserică Ortodoxă din oraș a fost jefuită de mai mulți indivizi.

După două ore, polițiștii au fost sesizați că în aceeași noapte, două lăcașe de cult din Dej au fost prădate de mai multe persoane.

„A fost estimat un prejudiciu total în valoare de 9.000 de lei, reprezentând sumele de bani și distrugerile cauzate. Astfel, activitățile investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, au condus la identificarea unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Chiuiești.

La data de 26 aprilie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele acestuia, ulterior fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. 

Comenteaza