Baschetbaliştii de la "U" BT au stat şapte ore în aeroport. "Era să plecăm cu autocarul"

Baschetbaliştii de la
Ar fi trebuit să plece spre Viena la 9 dimineaţa, aşa că la 8 au fost în aeroport. Nu au plecat nici la această oră, din cauza ceţii.

Baschetbaliştii de la "U" BT au avut o surpriză neplăcută marţi. Urmau să zboare la ora 9 spre Viena, pentru un meci de FIBA Eurochellange, dar ceaţa i-a ţinut blocaţi pe aeroport şapte ore.

"Suntem în continuare pe aeroport şi aşteptăm să urcăm în avion. Ni s-a promis că vom pleca într-o jumătate de oră. Băieţii şi-au prelungit somnul de dimineaţă. Nu am mai păţit niciodată aşa ceva. Din cauza acestor probleme cu ceaţa, mi-e groază de meciurile din cupele europene", a spus Mircea Cristescu, directorul executiv al clubului.

După ora 13, ceaţa s-a ridicat. "Era cât pe ce să se anuleze zborul şi să trebuiască să mergem cu autocarul până la Viena. Tarom ne-a oferit sanwich-uri şi câte o jumătate de litru de apă. Sper ca băieţii să nu resimtă miercuri, la meci, oboseala din aeroport", a mai afirmat Cristescu.

Informaţii despre meciul celor de la "U"-BT AICI.

Patru curse aeriene interne şi externe operate, marţi dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj, au avut întârzieri din cauza ceţii. Potrivit site-ului aeroportului clujean, au avut întârzieri cursele Tarom de la Bucureşti care trebuiau să aterizeze la Cluj-Napoca la ora 8.40, respectiv 9.10, precum şi cursele Tarom care trebuiau să decoleze spre Viena, la ora 9.05, şi spre Bucureşti, la 9.35.

UPDATE: În jurul orei 15, delegaţia echipei "U" BT Cluj a decolat spre Viena.

Etichete
Comenteaza