Bătaie ca în vestul sălbatic pe o stradă din Cluj VIDEO

Bătaie ca în vestul sălbatic pe o stradă din Cluj VIDEO
Bătaie ca în vestul sălbatic pe o stradă din Cluj-Napoca. Doi fraţi înarmaţi cu săbii au provocat scandal în faţa unui club şi s-au luat la bătaie cu agenţii de pază. Aceştia din urmă au fost puşi pe fugă de scandalagii cu săbii. Trei agenţi de pază au fost răniţi în urma conflictului. Atacatorii au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile.

Bătaia cu săbii a fost surprinsă de camere de supraveghere din faţa clubului. Pe imagini se vede cum un bărbat se dă jos dintr-un taximetru înarmat cu o sabie şi un cuţit. Agenţii de pază au reuşit să-l pună la pământ, însă atacatorul s-a ridicat şi i-a atacat împreună cu fratele său. Potrivit anchetatorilor, conflictul a pornit de la o dispută anterioră din interiorul clubului.

UNul dintre atacatori a avut o dispută verbală în interiorul clubului, cu un client. Agenţii de pază l-au scos afară. Acesta a mers acasă şi s-a întors cu o sabie şi un cuţit. Împreună cu fratele său i-au pus pe fugă pe agenţii de pază în plină stradă; trei dintre aceştia au fost răniţi. 

Patronii clubului nu au dorit să vorbească despre conflict. "Vă rog opriţi camera şi nu mă filmaţi! Nu avem nimic de comentat", au spus aceştia.

Cei doi atacatori au fost arestaţi preventiv şi sunt acuzaţi de mai multe infracţiuni. "Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, unde au identificat doi bărbaţi care aveau asupra lor o sabie şi un cuţit, cu care ameninţau persoanele din zonă", spune purtătorul de cuvânt al Poliţiei clujene, Adriana Vornicu. "Bărbaţii au fost reţinuţi, fiind prezentaţi instanţei care a emis mandate de arestare preventivă pe 29 de zile pentru tulburarea liniştii publice, ultraj contra bunelor moravuri, lovire, distrugere şi port fără drept de arme albe".


Trei agenţi de pază au primit câte 8-9 zile de îngrijiri medicale, iar o maşină a firmei de pază a fost zgâriată cu săbiile.


Reporter: A.Baciu/A.Golban
Operator: L.Ersek/F.Dan

 

Comenteaza