Bătaie ca-n filme: femeie pedepsită crunt de fostul soţ. Un poliţist a asistat la măcel

Bătaie ca-n filme: femeie pedepsită crunt de fostul soţ. Un poliţist a asistat la măcel
O femeie a ajuns la spital, după ce a fost izbită cu capul de un autoturism de către fostul său soţ. Toată întâmplarea a avut loc sub ochii unui poliţist.

În dimineaţa zilei de luni, o femeie de 36 de ani din Turda a făcut o reclamaţie la Poliţie împotriva fostului său soţ, privind nerespectarea programului de custodie stabilit prin sentinţa de divorţ.

Ceea ce a urmat, după ce bărbatul de 37 de ani a ajuns la sediul Poliţiei municipiului Turda, pare a fi desprins direct din filme, după cum se poate observa şi din comunicatul de presă remis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj:

"În jurul orei 10:00, acesta a ajuns la sediul Poliţiei municipiului Turda, iar poliţistul care se ocupa de acest caz a coborât în parcarea din faţa Poliţiei, împreună cu reclamanta, pentru ca aceasta să preia minorele de 6, respectiv de 3 ani. Aici, bărbatul lovea autoturismul aparţinând fostei soţii, încercând să îl rănească pe concubinul acesteia, aflat în maşină. Poliţiştul a intervenit pentru a aplana conflictul dintre cei doi, moment în care bărbatul de 37 de ani a alergat spre femeia de 36 de ani, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi a izbit-o cu capul de geamul dreapta- spate al unui alt autoturism aflat în parcare".

Pentru imobilizarea bărbatului în cauză a fost nevoie de intervenţia a doi poliţişti, care ulterior, l-au dus în sediul Poliţiei.

Totodată, femeia lovită a suferit leziuni la nivelul capului, fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Turda. În urma consultării medicale, medicii au stabilit că persoana vătămată necesită aproximativ 50 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, însă fără internare.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Cluja ua dus o rectificare la informaţiile furnizate mai devreme: "Bărbatul aflat în maşina femeii agresate în Turda este soţul acesteia, nu concubinul", au precizat ei. În acelaşi timp, au mai transmis şi faptul că femeia agresată s-a internat la Clinica de Ortopedie din Cluj-Napoca.

Fostul său soţ se află, în urma incidentului, sub cercetări privind comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe", „distrugere" şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice", fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal, urmând să fie prezentat în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj a dispus verificări cu privire la modul de acţiune al poliţiştilor implicaţi în soluţionarea acestui caz.

 

Comenteaza