Bobby Păunescu a venit la premiera naţională a filmului său cu elicopter şi girofaruri FOTO

Bobby Păunescu a venit la premiera naţională a filmului său cu elicopter şi girofaruri FOTO
Producătorul peliculei "Diaz" care rulează în premieră naţională la cinematograful Florin Piersic, Bobby Păunescu, şi-a făcut o intrare spectaculoasă la premieră.

Cinematograful a fost survolat timp de mai multe minute de un elicopter din care au fost aruncate pliante cu prezentarea filmului, iar Păunescu a venit condus de trei maşini cu girofaruri pe care era scris numele filmului - "Diaz - Don't Clean Up This Blood".

Păunescu şi-a prezentat filmul în faţa spectatorilor. "În iulie 2001, la Genova, a avut loc cea mai mare încălcare a drepturilor omului. Filmul a avut premiera la Berlin şi a câştigat premiul al doilea al publicului. Atunci au fost prezente la festival şi victimele de la Genova. Au fost nişte discuţii cum că filmul nostru ar fi prea dur. Victimele au spus că nu am arătat totul", le-a transmis acesta.

Filmul redă povestea de la summitul G8 de la Genova, unde au avut loc proteste iar forţele de poliţie au intervenit şi au atacat o şcoală unde erau cazaţi nu doar protestatari, dar şi străini sau jurnalişti. Filmul este proiectat în cadrul Festivalului Internaţional de Film Transilvania, care a început ieri seară în Piaţa Unirii. La proiecţie asistă câteva sute de spectatori.

Comenteaza