Video Boc a fost la piață. De data aceasta la Oser, cu eurodeputatul Buda și viceprimarul Tarcea

Boc a fost la piață. De data aceasta la Oser, cu eurodeputatul Buda și viceprimarul Tarcea

Primarul Emil Boc a făcut, sâmbătă, o "baie de mulțime" în piața de vechituri din Cluj-Napoca.

Edilul Clujului spune că a ajuns la Oser fiind în zonă, după ce a vizitat adăpostul de câini de pe strada Bobâlnei din Cluj-Napoca (foto).

Boc a fost la piață. De data aceasta la Oser, cu deputatul Buda și viceprimarul Tarcea

Primarul și-a filmat incursiunea pe piața de vechituri și a luat la rând mesele, prezentând produsele și s-a pozat cu lumea. Printre cei care l-au însoțit pe Emil Boc în piață s-au numărat eurodeputatul Daniel Buda și viceprimarul Dan Tarcea.

Boc a fost la piață. De data aceasta la Oser, cu deputatul Buda și viceprimarul Tarcea

"Sunt într-un loc în care nu am fost de multă vreme, și am venit cu mare plăcere să vedeți și voi ce se întâmplă sâmbăta în Oserul din Cluj-Napoca. Am fost aici, pe strada Bobâlna, vizavi în locul în care se adoptă câinii fără stăpân, dacă aveți vreme oricând puteți merge să adoptați un câine, pentru că sunt peste 280 de cățeluși care au nevoie de o familie, de o mână care să-i hrănească. Dar acum sunt aici și haideți să vedeți ce se găsește pe aici, prin Oser...", și-a început primarul Clujului transmisiunea din piața de vechituri a Clujului.

Primarul Emil Boc nu evită să iasă la cumpărături în piețe și târguri. S-a afișat de multe ori cu sacoșele pline, ca un adevărat gospodar, de data asta, însă, întrebat dacă cumpără ceva, edilul a spus că a venit deocamdată să se uite.

 

 

 

 

Comenteaza