Boc a împărţit cadouri la Căminul de bătrâni din Mărăşti FOTO/VIDEO

Boc a împărţit cadouri la Căminul de bătrâni din Mărăşti FOTO/VIDEO
Primarul Emil Boc le-a împărţit în această dimineaţă cadouri de Anul Noul bătrânilor de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă al DGASPC Cluj, din cartierul Mărăşti.

Cei câţiva zeci de bătrâni, bolnavi şi singuri, internaţi la Centrul de Îngrijire Socială au primit cu lacrimi în ochi punga cu dulciuri şi fructe din partea municipalităţii.

Cei mai vioi s-au ridicat în picioare la sosirea edilului, i-au strâns mâna, l-au pupat şi l-au întrebat dacă îi mai recunoaşte. La rândul său, Boc le-a urat un An Nou mai bun şi sănătate şi nu în ultimul rând le-a promis că o să îi viziteze şi la anu' ce vine, conform tradiţiei. Zarva şi bliţurile aparatelor foto nu le-au prea fost pe plac altor câţiva bătrâni imobilizaţi la pat şi prea slăbiţi ca să mai vorbească.

Emil Boc nu a uitat nici de angajaţii centrului: le-a strâns mâna fiecăruia, le-a mulţumit pentru munca depusă şi a făcut o poză de grup cu aceştia. Ba a şi felicitat un tânăr doctor venit din străinătate pentru faptul că a învăţat foarte bine şi repede limba română.

"Pe tot parcursul anului, dar mai ales de sărbători e datoria de suflet să fim alături de cei bătrâni şi singuri. La fel ca in fiecare an am venit aici la căminul de bătrâni pentru a le da un cadou simbolic, speranţă pentru Noul An", a psus Boc.

 

 

 

Etichete
Comenteaza