Brrrrrrrrrrrr. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică

Brrrrrrrrrrrr. PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică
Vremea se va menţine rece în majoritatea zonelor, geroasă dimineaţa şi noaptea în special în centrul ţării, informează ANM.

Sâmbătă

În vest şi în centru vor fi nebulozitate joasă şi ceaţă cu depunere de chiciură, local persistente. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord şi nord-est, iar ceaţa se va forma izolat dimineaţa şi pe spaţii mai extinse noaptea. Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă, va sufla moderat în regiunile sud-estice, iar în rest va fi slab. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -5 şi 5 grade, iar cele minime între -18 grade în depresiunile intramontane şi -2 grade pe litoral.

Duminică

Vremea va fi în continuare rece în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în regiunile intracarpatice. Local în zonele joase din vest, din centru şi din sud, în special dimineaţa şi noaptea, va fi nebulozitate şi se va semnala ceaţă cu chiciură. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul nopţii când în nord şi nord-vest, precum şi la munte va ninge slab, iar ceaţa poate apărea doar pe spaţii mici. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -6 şi 4 grade, uşor mai ridicate în Dealurile Subcarpatice, iar cele minime între -9 şi -2 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre -13 grade.

Comenteaza