Campanie pentru copiii năpăstuiţi de la Casa "Maria Gabriel"

Campanie pentru copiii năpăstuiţi de la Casa
A demarat Campania primăverii " O speranţă, un zâmbet ", susţinută de organizaţia "O speranţă". Patru voluntari doresc să aducă o rază de lumină copiilor aflaţi în centrele de plasament prin vânzarea de cărţi poştale.

 Mai exact, ei încearcă să strângă fonduri în Hipermarketul Cora şi Iulius Mall. Banii pe care îi vor obţine vor fi donaţi Casei de Tip Familial "Maria Gabriel" din cartierul Gruia.

"Deşi suntem o organizaţie tânără, la început de drum, prima noastră campanie din acest an, "Campania primaverii-O speranţă, un zâmbet " se bucură de încrederea şi sprijinul tuturor persoanelor cu suflet mare, care prin noi, voluntarii, doresc să fie mai aproape de copiii din centrele de tip familiar din România", spune Diana Calugăr, unul dintre membrii fondatori ai Organizaţiei "O Speranţă". Maria-Gabriel este o casă de copii de tip familial ce asigură accesul copiilor şi tinerilor, pe o perioadă determinată, la găzduire, îngrijire, educaţie în vederea integrării familiale, sociale şi profesionale. Casa de plasament adăposteşte în prezent opt fete cu vârste între 13 şi 21 de ani, eleve şi studente, care muncesc în timpul liber pentru a-şi acoperi cheltuielile. În preajma sărbătorilor, pentru a contribui financiar la plata facturilor pe timp de iarnă, ele organizează expoziţii cu tablouri, semne de carte, felicitări sau picturi pe piatră, realizate chiar de ele care se pot cumpăra.

Vezi aici un reportaj de la centrul de plasament "Maria Gabriel"

 

Etichete
Comenteaza