Candidaţii la şefia UBB, apolitici

Candidaţii la şefia UBB, apolitici
O dezbatere savuroasă a marcat marţi după masă ultima dezbatere a candidaţilor la funcţia de rector UBB, desfăşurată la Facultatea de Litere a UBB: „Nu am nici o culoare politică, nu am fost nici membră PCR, eram prea tânară. Salariul îl doresc atât cât prevede legea", a răspuns Ciumaş.

„Mă bucur de întrebare pentru că s-a zvonit ca mă susţin prea multe partide. Ar fi fost bine. Mă măguleşte că mă apreciază multe şi că s-a spus că aş fi formator de opinie. Eu sunt în continuare apolitic şi mă voi strădui să menţin universitatea aşa. Am coeficientul 2,25, dacă mă întrebaţi de salarii", a zis Ioan Aurel Pop.

 

„E adevărat că aţi promis să o nominalizaţi pe Delia Marga ca prorector?" a fost întrebarea pe care a nimerit-o Ciumaş la tragerea la sorţi. „E o obsesie", s-a şoptit din public. „Nu e nimic adevărat. E o dezinformare", a răspuns candidata. „Mă bucur că nu am intrat în graţiile nici unui partid politic", a ţinut Ciumaş să puncteze.

Alegerile în urma cărora va fi desemnat următorul rector UBB vor avea loc în 8 martie. Candidați sunt prorectorul Cristina Ciumaș și academicianul Ioan Aurel Pop.

Comenteaza