CANIBAL, grațiat de Putin, revine în Volgograd după ce a fost rănit pe frontul ucrainean

CANIBAL, grațiat de Putin, revine în Volgograd după ce a fost rănit pe frontul ucrainean
| Foto: colaj foto: Profimedia Images, https://politico.com

Militarul rus Dmitri Malîșev, care fusese condamnat pentru crimă și canibalism, s-a întors acasă, în regiunea Volgograd. A primit grațierea de la Putin. 

Rusul Dmitri Malîşev, locuitor al regiunii Volgograd, condamnat la 25 de ani de închisoare pentru crimă şi canibalism a fost graţiat de preşedintele rus Vladimir Putin pentru că a luptat în războiul din Ucraina.

Canibalul s-a întors în oraşul său natal, a anunţat duminică presa locală, potrivit EFE, preluată de Agerpres. A fost rănit, dar vrea să revină pe front.

"Da, s-a întors după ce a fost rănit. Am vorbit personal cu el. Are probleme la mandibulă şi o schijă în braţ. Pare să fie sub tratament medical. Alaltăieri l-am văzut într-un magazin şi ne-am salutat", a declarat şeful administraţiei locale, Fiodor Kadoba, pentru portalul local de ştiri V1.ru, citează digi24.ro

Cazul canibalului a ținut prima pagină a ziarelor din întreaga Rusie acum 10 ani. Acesta a ucis și a dezmembrat corpul unui lucrător din Tadjikistan, i-a scos inima, pe care a prăjit-o cu legume și a mâncat-o.

Făptașul a filmat întregul proces. Aceasta a fost departe de a fi singura sa crimă. El a mai fost acuzat de uciderea brutală în grup a 2 persoane, banditism, furt și trafic ilegal de arme și tentativă de omor asupra unor ofițeri de poliție.

Instanța l-a condamnat atunci la 25 de ani de închisoare, primii 10 ani urmând să fie petrecuți în închisoare, iar restul într-o colonie de înaltă securitate. Cu toate acestea, periculosul criminal canibal a fost eliberat după nici jumătate din pedeapsă. 

El a fost grațiat de dictatorul rus Vladimir Putin după ce a acceptat să se alăture armatei ruse de ocupație și să lupte împotriva Ucrainei.

Comenteaza