Video Caravană auto de protest pe drumul Turda – Cîmpeni

Caravană auto de protest pe drumul Turda – Cîmpeni

Zeci de şoferi nemulţumiţi de starea DN75 Turda – Cîmpeni au plecat vineri dimineaţa din Cluj Napoca până în Alba Iulia într-o caravană auto de protest, intitulată “Bună ţară, rea croială”, aceştia susţinând că drumul în cauză este un “monument al nepăsării” şi o “batjocură” pentru Ţara Moţilor

Protestul este organizat de un clujean originar din Apuseni, Irimie Popa, care a iniţiat recent o petiţie on-line semnată de mii de oameni, intitulată “Drumul dintre Turda şi Cîmpeni, o batjocură pentru Ţara Moţilor, o insultă pentru moţi şi o mare ruşine pentru România”. Plecaţi de dimineaţă din Cluj Napoca, protestatarii au făcut mai multe opriri până în Alba Iulia, prilej cu care li s-au alăturat pe traseu şi alţi şoferi nemulţumiţi.

Ajunşi în Alba Iulia, au fost întâmpinaţi de preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, şi au depus o petiţie la Prefectura Alba, urmând să facă acelaşi lucru şi la Prefectura Cluj. Oamenii îşi doresc modernizarea corespunzătoare a DN 75, deoarece nu mai este de acceptat numai “cârpirea”. Protestul a fost autorizat.

Comenteaza