Cât câştigau proxeneţii de pe urma fetelor plasate şi la Cluj . Erau obligate să „munceasă” și 20 de ore/zi

Cât câştigau proxeneţii de pe urma fetelor plasate şi la Cluj . Erau obligate să „munceasă” și 20 de ore/zi

Cei nouă indivizi din Mangalia sunt acuzați că plasau fete în apartamente din diferite județe din țară, dar și-au concentrat cea mai mare parte a activității în Suceava, unde se obțineau cele mai mari tarife.

Programul unei fete era cuprins între orele 7.00 dimineață și 2.00 noaptea, în funcție de cererea clienților, tarifele fiind între 200 și 400 de lei. În acest fel, rezultă din monitorizarea făcută de polițiștii BCCO care s-au ocupat de caz, fata obținea zilnic din prostituție 2.000-3.000 de lei. Din probele strânse, anchetatorii au putut stabili că o altă minoră exploatată a obținut în circa 3 luni de zile aproximativ 90.000 de lei. Mai multe AICI!

Conform anchetei DIICOT, Serviciul Teritorial Suceava, membrii grupului racolau persoane tinere de sex feminin din zona rurală a județului Constanța, care, în principal, proveneau din familii dezorganizate cu o situație materială precară și care erau transportate pe raza altor localități din țară (Suceava, Botoșani, Brăila, Buzău, Bistrița, Cluj-Napoca, Sibiu, Zalău, Arad, Baia Mare, Oradea, Târgu-Jiu, etc.) unde erau cazate în apartamente închiriate în regim hotelier sau chiar în unități hoteliere, unde întrețineau raporturi și acte sexuale contra cost cu diverși „clienți”, banii astfel obținuți revenind membrilor grupului.

Comenteaza