Update Caz șocant în Ardeal: Un bărbat a aruncat benzină în camera unde se aflau soția și cei trei copii, apoi a dat foc / Femeia are arsuri pe 90% din corp

Caz șocant în Ardeal: Un bărbat a aruncat benzină în camera unde se aflau soția și cei trei copii, apoi a dat foc / Femeia are arsuri pe 90% din corp

Un bărbat din localitatea Nepos, județul Bistrița-Năsăud, a aruncat, luni, benzină în încăperea în care se aflau soția sa și cei trei copii, după care a dat foc, în urma unui conflict spontan cu femeia.

Din primele informații reiese că soția, bărbatul și unul dintre copii au suferit arsuri. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, fiind chemate și două elicoptere SMURD, conform News.ro.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a transmis că luni, în jurul orei 12:00, Poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Nepos un bărbat și-ar fi incendiat soția.

"Din primele verificări rezultă că, pe fondul unui conflict spontan (neînțelegeri cu soția), un bărbat de 42 de ani ar fi aruncat benzină în interiorul încăperii unde se aflau soția și cei trei copii, după care ar fi dat foc. Soția, bărbatul și unul dintre copiii care se aflau în încăpere au suferit arsuri și sunt investigați de către echipajele medicale", a declarat sursa citată.

Patrula de la secția rurală a ajuns la fața locului, fiind trimisă și grupa operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale.

De asemenea, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud pentru violență în familie, în contextul tentativei de omor calificat.

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu autospeciala de stingere a incendiilor, două echipaje de prim ajutor SMURD, autospeciala de transport victime multiple și două elicoptere SMURD.

UPDATE:  Femeia de 33 de ani din localitatea bistriţeană Nepos, căreia soţul i-a dat foc, în prezenţa celor trei copii, are arsuri pe 90% din suprafaţa corporală şi a fost intubată, potrivit datelor transmise de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Bistriţa.

Femeia a fost preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din comuna Feldru pentru a fi transportată la Târgu Mureş, de unde va fi preluată de un avion pentru a ajunge la o unitate medicală din Bucureşti.

Fiica ei în vârstă de 9 ani, care a suferit arsuri în zona picioarelor, va ajunge de asemenea la un spital din Capitală.

"În urma evenimentului produs luni, în jurul amiezii, în localitatea Nepos, trei persoane au suferit arsuri, mai multe echipaje UPU-SMURD intervenind pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Astfel, o femeie, în vârstă de 33 de ani, a fost intubată şi ventilată mecanic, având arsuri pe aproximativ 90% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din Feldru, pentru a fi transportată, în primă fază, la UPU Târgu Mureş, de unde va ajunge, cu un avion SMURD, la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti. O a doua victimă, o fetiţă în vârstă de 9 ani, a fost adusă la UPU Bistriţa cu arsuri circulare la nivelul membrelor inferioare, reprezentând 20% din suprafaţa corpului, fiind stabilizată şi pregătită pentru a fi, de asemenea, transportată la o unitate medicală de specialitate din Bucureşti", se arată în informarea de presă a SCJU, conform Agerpres.

La spitalul din Bistriţa urmează să ajungă şi agresorul, un bărbat în vârstă de 42 de ani, care a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafaţă corporală, respectiv la faţă, la mâna stângă şi la piciorul stâng.

Acesta va rămâne internat pe Secţia Chirurgie Generală a SCJUB.

Comenteaza