Caz șocant în Turda! Minor arestat preventiv după ce și-a lovit tatăl cu un topor în cap

Caz șocant în Turda! Minor arestat preventiv după ce și-a lovit tatăl cu un topor în cap

Scandal cu final tragic într-o familie din Turda. Un bărbat a fost lovit în cap cu toporul de către propriul său fiu.

Conflictul s-a petrecut în zona Turda Nouă, unde un minor și-a lovit tatăl în cap cu toporul, potrivit TurdaNews.  
Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, iar copilul a fost reținut.

„La data de 24 august 2023 pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca a fost înregistrat un dosar de urmărire penală având ca obiect violența în familie sub forma tentativei de omor.

În urma cercetărilor întreprinse de procuror, cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității de la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, a rezultat bănuiala rezonabilă că în data de 24 august 2023, în jurul orei 01:25, în timp ce se afla în imobilul de domiciliu, situat în municipiul Turda, unde locuiește împreună cu mama și tatăl său, inculpatul minor i-a aplicat acestuia din urmă lovituri cu un obiect tăietor-despicător, respectiv un topor, cauzându-i leziuni traumatice ce necesită 100-105 zile de îngrijiri medicale și care au pus în primejdie viața.

În aceeași zi prin ordonanțele dispuse de procuror, agresorul a dobândit gradual calitatea de suspect, subsecvent, calitatea de inculpat, ca urmare a punerii în mișcare a acțiunii penale”, a transmis Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca, la solicitarea TurdaNews.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a admis arestarea preventivă a agresorului pentru 30 de zile. Inițial minorul a fost reținut pentru 24 de ore.

“Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj dispune arestarea preventivă a inculpatului, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie sub forma tentativei de omor pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.08.2023 până la 22.09.2023 inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 24 august 2023, ora 19:30”, se arată în hotărârea Tribunalului Cluj.  

Comenteaza