Cei doi soţi călcaţi de maşină pe trecerea de pietoni au murit

Cei doi soţi călcaţi de maşină pe trecerea de pietoni au murit
Cei doi soţi în vârstă accidentaţi aseară pe o trecere de pietoni din cartierul Grigorescu au murit la spital, în ciuda eforturilor medicilor. Femeia a fost dusă la Urgenţe în stop cardio-respirator.

"Femeia a fost dusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor în stop cardio-respirator. La faţa locului a fost intubată, ventilată şi dusă la UPU, dar a decedat", spune şeful UPU Cluj, Horea Simu. Soţul femeii, diagnosticat cu politraumatism din cauza leziunilor suferite, a fost transportat de urgenţă la UPU, dar medicii nu au mai putut face nimic. "A decedat acolo, la urgenţă", a spus Simu.

Martorii accidentului se plâng că, deşi au chemat Ambulanţa de urgenţă, maşina a ajuns doar la 20 de minute după producerea accidentului. "Nu a venit nicio maşină SMURD, iar Salvarea a venit foarte greu, Poliţia a venit după mia bine de 25 de minute, în condiţiile în care cel mai apropiat post de Poliţie este la 3 minute de locul accidentului", a spus un martor.

Trebuie spus că cei doi soţi au fost călcaţi de maşină în apropierea trecerii de pietoni pe care în urmă cu doi ani fostul prefect de Cluj, Călin Platon, a accidentat o tânără mămică ce îşi împingea căruciorul cu copilul. Copilul a murit pe loc, iar mama sa a murit mai târziu, la spital.

Vezi aici ce s-a întâmplat aseară

Comenteaza