Două persoane au fost lovite pe trecerea de pietoni în Grigorescu FOTO

Două persoane au fost lovite pe trecerea de pietoni în Grigorescu FOTO
Un grav accident de circulaţie a avut loc în urmă cu aproximativ o oră, pe strada 1 Decembrie, din cartierul Grigorescu. Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost lovite în plin de o maşină în timp ce încercau să traverseze strada pe zebră. Din spusele martorilor, una dintre persoanele rănite a decedat, iar alta a fost transportată în stare gravă la spital.

Accidentul a avut loc în zona parcului de joacă de pe strada 1 Decembrie din cartierul Grigorescu. Conform martorilor tragediei, în urma impactului victimele au fost aruncate câţiva metri în aer, până la nivelul copacilor. Autovehiculul care a produs accidentul, un Renault, a ajuns în gardul unei vile de pe marginea drumului. Un alt autoturism, un Fiat, care venea din sens opus, adică dinspre centru spre Grigorescu, a încercat să evite accidentul şi a ieşit de pe carosabil.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie şi unul de la Serviciul Criminalistic pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Circulaţia în zonă a fost reluată de câteva minute, după mai bine de o oră de blocaj. În aceste momente, un utilaj de tractare ridică Renault-ul de la locul accidentului.

 

 

Etichete
Comenteaza