Cel mai bine vândut film al anului se lansează la Cluj pe DVD, în prezenţa echipei de producţie

Cel mai bine vândut film al anului se lansează la Cluj pe DVD, în prezenţa echipei de producţie
Cel mai bine vândut film românesc al anului, "Despre oameni şi melci", se lansează pe DVD la Cluj, în prezenţa echipei de filmare.

Echipa celui mai popular film românesc din 2012 - Tudor Giurgiu (regizor) și Oana Giurgiu (producător), alături de actorii Dorel Vișan și Ovidiu Crișan, vor fi prezenți la Casa TIFF din Cluj-Napoca vineri după-masa la ora 17.30 pentru o întâlnire cu toți cei care au apreciat deja acest film, și-ar dori să îl vadă sau să îl ofere cadou.

„Despre oameni și melci" este lansat acum și pe DVD, după ce în 2012 a fost pe locul I în topul filmelor românești, după numărul de spectatori. Echipa filmului va prezenta la Casa TIFF materiale bonus de pe noul DVD, inclusiv scene tăiate la montaj.

DVD-ul beneficiază și de un comentariu special înregistrat de Tudor Giurgiu, împreună cu actorul Andi Vasluianu. Cei doi retrăiesc atmosfera de la filmări şi oferă detalii savuroase despre cum această poveste neobişnuită a ajuns pe marele ecran.

Nu lipsesc nici celebrele filmulețe utilizate în campania de promovare fără precedent a filmului: primul flashmob simfonic din România, realizat la Cluj în prefața ediției TIFF de anul acesta, cu participarea orchestrei Notes & Ties; aventurile melcului "viral" în București si la mare; spotul de promovare ARO; reclama pentru clinica de fertilizare Pro Familia.

Secțiunea de bonusuri este completată de un generos documentar making-of de 30 minute.

Amintim, filmul a fost proiectat în premieră naţională la gala de deschidere a ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, în iunie la Cluj.

Vezi mai jos trailerul filmului:

Comenteaza