Cel mai bogat clujean vorbește despre bani și sensul vieții, la Berăria Culturală

Cel mai bogat clujean vorbește despre bani și sensul vieții, la Berăria Culturală
Ștefan Vuza, unul dintre cei mai mari industriași ai României și cel mai bogat clujean, va conferenția la Berăria Culturală.

„Despre bani și sensul vieții" este titlul conferinței-dezbatere de miercuri, 8 iunie, de la ora 19:00, la cea de-a 55-a ediție a Berăriei Culturale, care se va desfășura în sala Euphoria a Fabricii de Bere Ursus.

Producătorul și moderatorul conferinței, comunicatorul și istoricul Ion Novăcescu, arată că Ștefan Vuza (foto) a acceptat imediat invitația de a conferenția. „Inițial i-am propus domnului Vuza să ne vorbească despre prăbușirea și ridicarea României prin industrie, întrucât domnia sa, fiind unul dintre marii industriași ai României, chiar asta face: contribuie la ridicarea țării pe cale industrială.

Momentul în care i-am făcut invitația era imediat după decernarea premiului Capital pentru investiția de aproape 30 de milioane de euro pe care a făcut-o în modernizarea Chimcomplex Borzești. Or, domnia sa a dorit să abordăm un alt plan și să vorbim despre industrie și spiritualitate: despre șansă, muncă și reușită în viață. Atunci, la rândul meu, am plusat şi așa am ajuns la această temă", a precizat Novăcescu.

Acesta este un eveniment oferit de Fabrica de Lideri, consultant fiind Ilyas Andrea. Proiectul Berăria Culturală susţine candidatura oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, fiind finanțat de la bugetul local. Intrarea este liberă.

Comenteaza