Foto S-a ales cu o ENTORSĂ pe trotuarul de pe 21 Decembrie: Boc a apreciat rapiditatea lucrărilor, dar oamenii spun că e furt pe bani publici

Promisiunile primarului Emil Boc spuneau că în 1 Mai, Bulevardul 21 Decembrie 1989 va fi inaugurat. Mai este o săptămână şi poate vor fi finalizate lucrările, dar oamenii spun că în multe locuri s-a lucrat de mântuială. Deja o femeie s-a ales cu o entorsă în trotuarul de pe 21 Decembrie. 

Edilul Clujului, Emil Boc, s-a lăudat de curând la un post de radio local cu Bulevardul 21 Decembrie proaspăt renovat, care, conform spuselor sale, va schimba faţa oraşului. Din avion poate arată bine, dar încercat mai de aproape trortuarul cel puţin, e plin de "capcane". De curând o tânără s-a ales cu o entorsă la gleznă de bune ce sunt lucrările pentru care municipalitatea a scos bani serioşi. 

"Aceste noi pietre de trotuar în centru sunt făcute așa ca lumea să se accidenteze cât mai ușor. Mergând acasă prietena s-a blocat tare în aceste capcane și a rămas cu o entorsă gravă a gleznei. Durata vindecării este peste o săptămână, ea fiind obligată să stea acasă în primăvara reapărută. Am auzit și de alte persoane cazuri similare. Inacceptabil! Ce măsuri luăm?", a scris Bán Attila pe pagina de Facebook Clujul Civic. 

Dar omul nu e singurul care a constatat proasta calitate a lucrărilor de pe Bulevard. Mai sunt şi alţi nemulţumiţi care acuză că astfel de lucrări se traduc în furt pe bani publici în cazul în care vor fi recepţionate în halul în care arată acum.

"Ieri am traversat pe ambele sensuri pe jos tronsonul proaspăt renovat dintre biserica SF. Petru și Prefectură. Cu toată indulgența nu poți parcurge nici măcar un metru fără să constați prosta calitate a lucrărilor. Cred că exact aici în calitatea lucrărilor publice se comite cel mai mare furt din bani publici. Același stil de mântuială se regăsește și în fața catedralei, pe Eroilor, pe Memorandumului și peste tot unde acționează primăria", a comentat Elek Levente. 

Oamenii spun că nu ar trebui tolerată aşa o calitate mizerabilă a lucrărilor din Cluj-Napoca şi că mai toate trotuarele nou facute sunt la fel. "Aceleaşi denivelări şi muncă mizerabilă... pavări în valuri... fff urât ca să nu mai zic de periculos..." Şi da, cineva care a comentat postarea spune că a văzut cum o persoană cu deficienţă de vedere, s-a împiedicat și a căzut pentru că "sunt făcute de pomană cum se zice, oraș de - 5 stele".

Comenteaza