Ciocnirea imperiilor, episodul românesc - "Jocuri de Putere" cu Mircea Geoană

Ciocnirea imperiilor, episodul românesc -
Agentii razboiului rece au iesit din conserva si au pus din nou Romania pe harta bataliei pentru resurse. Scutul de la Deveselu este doar un simbol, spune celebrul strateg american George Friedman dar irita la culme tigrul siberian prea obisnuit sa aduca pacea cu ajutorul tancurilor.

Intr-o atmosfera tot mai radioactiva, "Jocuri de Putere" va invita la o analiza fara ascunzisuri asupra riscurilor care pandesc Romania . In aceasta seara, de la ora 22.15, invitatul meu este senatorul Mircea Geoana, fost ambasador vreme de doua mandate la Washington, fost Ministru de Externe, fost presedinte al Senatului si fost presedinte ales, dar furat, al Romaniei lui Traian Basescu si a serviciilor sale de informatii.

Aflati de la cel mai bun ambasador pe care l-au trimis romanii la Washington de ce nu au voie sa-si decida singuri soarta, cat timp isi vor mai vinde bratele si inteligenta pe o strangere de mana si cand se va naste liderul care nu va mai accepta sa-si toceasca genunchii cersind un loc in istoria compromisului.

Nu ratati o discutie sincera despre istorie, frica si tradare cu Mircea Geoana, la "Jocuri de Putere"!

 

Comenteaza