Cisternă cu motorină răsturnată la Câţcău. Şoferul a murit FOTO / VIDEO

Cisternă cu motorină răsturnată la Câţcău. Şoferul a murit FOTO / VIDEO
Al treilea accident rutier în decurs de trei ore s-a petrecut tot în apropierea oraşului Dej.

Un accident de circulaţie s-a petrecut în urmă cu puţin timp în localitatea clujeană Câţcău. O cisternă s-a răsturnat pe marginea drumului. Şoferul a decedat.

"Serviciul de Ambulanţă Dej a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier pe raza localităţii Câţcău. Victima, conducătorul auto al cisternei a decedat şi este încarcerată", a declarat doctor Mariana Baciu.

UPDATE: Circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers. La faţa locului se află o armată de medici, pompieri şi poliţişti. Surse neoficiale au declarat pentru ziuadecj.ro că în cisternă s-ar afla 25 tone de combustibil.

UPDATE: "Nu se ştiu momentan cauzele producerii accidentului. Circulaţia în zonă este blocată. Ştiu că victima este încarcerată", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Sidonia Purdea. Oamenii legii nu au putut da mai multe informaţii despre accident sau despre ce transporta cisterna.

UPDATE: Circulaţia se face în acest moment alternativ, pe un singur sens de mers. Victima este în continuare blocată în cabina maşinii.

UPDATE: "Accidentul s-a produs în jurul ore 13.45. Într-o curbă la stânga, autovehiculul s-a răsturant. Cisterna transporta 25 tone de motorină. Combustibilul s-a scurs aproape în totalitate în şanţul de pe marginea drumului. Din câte ştim, nu există pericol de explozie. Conducătorul auto, Aurel B., a fost găsit decedat în maşină. Cisterna este înmatriculată în Constanţa", a precizat Anca Sidonia Purdea, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

UPDATE: Spre locul accidentului se îndreaptă o macara de 60 de tone, pentru a ridica cisterna.

Şeful Poliţiei Rutiere Dej, Florin Moldovan, a confirmat că nu există pericol de explozie, deoarece "motorina e un combustibil greu".

UPDATE 17.00 După mai bine de trei ore şi jumătate de la accident, a ajuns şi macaraua.

Etichete
Comenteaza