Foto Cluj: Amenzi pe bandă rulantă în minivacanța de Paște. Peste 120 de șoferi au rămas fără permis

Polițiștii clujeni au luat la control drumurile din județul Cluj. Ca rezultat, sute de șoferi au rămas fără permis și s-au ales cu amenzi uriașe.

Polițiștii din Cluj au desfășurat controale în trafic, în perioada 1 – 6 mai.

"În minivacanța Sărbătorilor Pascale de cult Ortodox au fost desfășurate 35 de acțiuni preventive, s-au asigurat măsuri de menținere a ordinii publice în noaptea de Înviere în proximitatea lăcașelor de cult și s-a asigurat fluidizarea traficului rutier pe principalele artere, în cadrul acestora fiind legitimate peste 2.200 de persoane. În urma acțiunilor și controalelor desfășurate, polițiștii clujeni au aplicat, în total, 1.005 sancțiuni contravenționale", a transmis IPJ Cluj.

Din totalul sancțiunilor, 728 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului circulației rutiere pe drumurile publice.

Dintre acestea, 379 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, 10 au fost pentru conducere sub influența alcoolului și 339 pentru alte abateri la regimul rutier.

Totodată, poliţiştii clujeni au reţinut 129 de permise de conducere și 22 de certificate de înmatriculare. De asemenea, au fost constatate 30 de infracțiuni la regimul rutier.

Din fericire, în această perioadă, la nivelul județului Cluj nu au fost înregistrate incidente grave.

Comenteaza