Foto Cluj-Bontida cu bicicleta, pe o pista pe mal de Somes, in numai 1 ora

Cluj-Bontida cu bicicleta, pe o pista pe mal de Somes, in numai 1 ora

Circa 70 de cicliști au testat traseul Cluj-Bonțida, ca parte dintr-un exercițiu de imaginare a unei viitoare piste, cu ocazia Electric Caastle.

''Împreună cu alți 70 de cicliști, am testat traseul Cluj-Bonțida ca parte dintr-un exercițiu de imaginare a unei viitoare piste de biciclete care să pornească din Gilău până în Bonțida și poate chiar mai departe. Am explorar traseul cel mai accesibil, cu o lungime totală de aprox. 30 km, pe drumuri județene, in mai puțin de 3 ore, cu opriri și detururi tematice de la traseu. Acelasi traseu parcurs direct ar dura numai 1.5 ore, iar cu o pista de biciclete dedicata, adiacenta Somesului, traseul ar fi scurtat la numai 1 ora. Propunerea noastră pentru un culoar verde-albastru înseamnă în primul rând o optiune de transport sustenabila, dar si spatii verzi si de joaca la rau, parcuri si arii naturale urbane.Cum ar fi să mergem an de an către Electric Castle cu bicicleta? Mulțumim, Electric Castle! Mulțumim, Clubul de Cicloturism Napoca", transmit cei de la Somes Delivery.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza