Cluj vs. Bucureşti. În ce ar transforma bucureştenii Parcul Feroviarilor, dar Firea?

Cluj vs. Bucureşti. În ce ar transforma bucureştenii Parcul Feroviarilor, dar Firea?
Municipalitatea clujeană se luptă de ani buni să intre în posesia Parcului Feroviarilor, al doilea cel mai mare ca suprafaţă din oraş, şi se pare că o va face din clipă în clipă. Dacă acesta s-ar afla în Bucureşti, ar fi tranforamt în....

"La Cluj, după o sagă juridică de dimensiuni apreciabile și o ditamai telenovelă a proprietarilor, închirierilor și contractelor, primăria a devenit proprietara Parcului Feroviarilor. *Decât* 5,3 hectare în mijlocul orașului.

La văzul acestei știri reacția normală și naturală a oricărui bucureștean este să gândească mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall-mall!

Dar o văd pe Firea intervenind în discuție cu un ton doct și serios: "NU am face mall dacă am avea spațiul ăsta în București.

Am face mânăstire", a scris sociologul Barbu Mateescu pe Facebook. 

Amintim că Parcul Feroviarilor, al doilea ca suprafață din oraș, aşteaptă din clipă în clipă să intre în patrimoniul municipalităţii. Momentan, parcul este în administrarea Ministerului Transporturilor. Conform deputatului UDMR de Cluj, Csoma Botond, Ministerul Dezvoltării şi cel al Transporturilor au inițiat şi au avizat favorabil proiectul hotărârii de guvern prin care parcul ar trece în proprietatea publică a municipiului". 

Mai multe AICI. 

Comenteaza