Clujean căutat de poliţie: A dispărut de acasă în urmă cu 8 ani. Criminaliştii au realizat un raport de îmbătrânire facială

Clujean căutat de poliţie: A dispărut de acasă în urmă cu 8 ani. Criminaliştii au realizat un raport de îmbătrânire facială

Este căutat un bărbat din Dej, judeţul Cluj, care a dispărut de acasă din anul 2014. Poliţiştii clujeni au realizat cu ajutorul unui expert criminalist un raport de îmbătrânire facială.

"Sunt continuate activitățile derulate de polițiștii din cadrul poliției municipiului Dej, alături de cei ai Serviciului Investigații Criminale, pentru depistarea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej, plecat voluntar de la domiciliu la data de 11 noiembrie, 2014.

La momentul sesizării (foto stânga) s-a stabilit că acesta ar fi comunicat intenția de a se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca, în vederea obținerii unui loc de muncă, însă nu a revenit la domiciliu și nici nu și-a contactat niciun membru al familiei.

În baza acestei sesizări, polițiștii au desfășurat activități specifice pentru depistarea persoanei în cauză, verificări care continuă și în prezent.

DATELE BĂRBATULUI ȘI SEMNALMENTELE STABILITE LA MOMENTUL PLECĂRII:
- MOLDOVAN OVIDIU, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Dej.
- Înălțime aproximativă - 1,72 m, greutate 68-70 de kg, constituție atletică, păr șaten închis, ochii căprui, forma feței ovală, frunte lată, mustață și barbă.

Cu sprijinul unui expert criminalist din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bihor, în urma analizării trăsăturilor bărbatului dispărut a fost elaborat un raport de îmbătrânire facială (foto dreapta).

Cetățenii care pot furniza date pentru depistarea bărbatului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza