Clujean în arest după ce a provocat un accident în Gheorgheni. Era băut și a "uitat" de prioritate...

Clujean în arest după ce a provocat un accident în Gheorgheni. Era băut și a "uitat" de prioritate...

Un clujean a fost reținut de polițiști după ce a provocat un accident pe strada Unirii din Cluj-Napoca.

Un clujean de 49 de ani a fost reținut de polițiști pentru că a condus băut și a provocat un accident într-un sens giratoriu din Gheorgheni, intrând într-un autobuz.

„În data de 17 septembrie a.c., polițiști Biroului Rutier Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 49 de ani, din municipiu, după ce a condus un autoturism sub influența alcoolului și a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din cercetările preliminare efectuate a reieșit că, în aceeași zi, în jurul orei 12.20, în timp ce conducea autoturismul pe strada Unirii din Cluj-Napoca, nu ar fi acordat prioritate unui autobuz, care circula în sensul giratoriu”, a transmis IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, la testarea cu aparatul etilotest i-a rezultat o alcoolemie de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice. Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal la nivelul Biroului Rutier.

 

Comenteaza