Clujean suspectat de omor și tâlhărie. A intrat în casa unei femei ca să fure și pentru că l-a prins a ucis-o și a incendiat locuința

Clujean suspectat de omor și tâlhărie. A intrat în casa unei femei ca să fure și pentru că l-a prins a ucis-o și a incendiat locuința
| Foto: antena3.ro

Un clujean de 46 de ani este acuzat de o crimă macabră. A intrat în casa unei femei cu intenția de a fura și a fost prins de aceasta, ulterior ca să șteargă orice urmă a incendiat casa.

Evenimentul tragic s-a petrecut la începutul lunii noiembrie în comuna Gorneşti, județul Mureș.

Poliţiştii şi procurorii din Mureş a anunţat, în cursul zilei de marţi, 14 noiembrie 2023, arestarea preventivă a unui bărbat de 46 de ani din judeţul Cluj-Napoca, suspectat de omor calificat, tâlhărie şi distrugere.

Bărbatul ar fi intrat în casa unei femei şi, pentru că aceasta l-a surprins, a sufocat-o. Ulterior, i-a incendiat locuinţa, cadavrul fiind găsit de pompierii chemaţi să stingă focul.

”Pentru administrarea probatoriului, prin delegarea de către procurorul de caz a organelor de urmărire penală din cadrul IPJ Mureş, la data de 11 noiembrie 2023 au fost efectuate, în judeţele Suceava şi Bacău, trei percheziţii domiciliare. Au fost identificate bijuterii şi un telefon mobil, posibil să fi fost sustrase din locuinţa persoanei vătămate, dar şi alte mijloace de probă”, a transmis IPJ Mureş.

Pe raza judeţului Suceava, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca, conform sursei citate. Iniţial bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind arestat preventiv.

Procurorii au stabilit că, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, suspectul a pătrus în locuinţa femeii din Gorneşti, cu intenţia de a sustrage bunuri. Ulterior, individul a fost surprins de proprietara locuinţei şi, pentru a scăpa, acesta a sufocat-o.

”Cu scopul de a şterge urmele infracţiunilor comise şi probabil cu intenţia de a simula un incendiu accidental, autorul a incendiat diferite obiecte de îmbrăcăminte şi mobilieraflate în camera din mijloc a locuinţei, distrugând, degradând şi aducânt în stare de neîntrebuinţare locuinţa victimei şi a obiectelor din interiorul acesteia”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş. 

Comenteaza