Clujeanul Adrian Hădean poartă azi flacăra olimpică

Clujeanul Adrian Hădean poartă azi flacăra olimpică
Clujeanul Adrian Hădean va prelua astăzi torţa olimpică şi va alerga în regiunea Kent, oraşul Ramsgate, din apropierea Londrei.

"Azi, în jurul orei 12.30, ora României, voi alerga cu flacăra olimpică și torța din care izvorăște ea, pe segmentul meu de 300 de metri din Ramsgate, comitatul Kent. Am ajuns bine la Londra după un drum cu peripeții (poate vă povestesc odată), mi-am preluat echipamentul și am fost instruit cu privire la traseu și desfășurarea acțiunii. Am un link pentru voi: aici puteți să mă vedeți alergând. Puteți să share-uiți linkul și, dacă face cineva un pustiu de bine și are cum să stocheze imaginile, voi fi profund recunoscător și promit să nu rămân dator. Să fiți sănătoși. Mai multe despre Londra și ce-i de mâncat pe aici, în zilele ce vin", a scris Hădean pe blogul personal.

Ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice de Vară, are loc în perioada 27 iulie - 12 august la Londra. Hădean a fost nominalizat în cadrul campaniei "Pasiuni care schimbă vieţi", organizată de Samsung România, pentru a fi unul dintre purtătorii flăcării olimpice. Clujeanul reprezintă România alături de alţi patru români: Bogdan Cismariu, Marius Radu, Cristina Bogdan şi Cătălin Stelian.

Clujeanul mărturisea în urmă cu câteva luni că unul dintre visurile sale este să participe la un maraton: aleargă, merge cu bicicleta, face mişcare. Faptul că va purta torţa olimpică înseamnă să-şi atingă într-o oarecare măsură ţelul.

Comenteaza