Clujenii au ieşit la iarbă verde şi au invadat ştrandurile în zi de sărbătoare GALERIE FOTO

Clujenii au ieşit la iarbă verde şi au invadat ştrandurile în zi de sărbătoare GALERIE FOTO
Clujenii au profitat de ziua liberă, sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, şi au invadat ştrandurile sau periferiile oraşului pentru grătare.

Sărbătoarea sfintei Marii a scos numeroşi clujeni la iarbă verde. "Am venit aici cu familia ca să facem mici şi pulpe la grătar, dar nu venim neapărat cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, ieşim la iarbă verde ori de câte ori avem zi liberă şi e vreme frumoasă", spune d-na Anca.

"Copiii sunt veniţi de peste hotare şi am vrut să vadă şi nepoţica cum sunt tradiţiile la noi. Nu în fiecare an venim în Făget, dar obişnuim să organizăm aceste ieşiri", a mai afirmat unul dintre clujenii dornici de gratare.

Vremea frumoasă i-a determinat pe mulţi să opteze şi pentru plajă, astfel încât ştrandul Sun a fost suprasolicitat. Cei care nu au prins un loc la ştrand sau care au vrut să economisească banii de pe taxa de intrare, au preferat să facă o baie de soare chiar pe malul Someşului.

"După atâta muncă prinde foarte bine o zi liberă ca asta. Te relaxezi, faci plajă, te mai răcoreşti în apă", spune un domn care a optat să petreacă timpul liber pe râu, după ce a fost la biserică la slujba de dimineaţă.

 

 

 

Comenteaza