Clujul, gazda unui eveniment important în domeniul medical / Emil Boc: „Situează din nou orașul nostru pe harta medicinei românești și europene”

Clujul, gazda unui eveniment important în domeniul medical / Emil Boc: „Situează din nou orașul nostru pe harta medicinei românești și europene”
| Foto: Facebook Emil Boc

Cluj-Napoca este din nou gazda unui eveniment cu rezonanță internațională, ce pune în atenția specialiștilor medicina și sănătatea oamenilor.

Este vorba de Congresul Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă.

Primarul Emil Boc atrage atenția asupra importanței acestuia.

„Cu ocazia celui de al 43-lea Congres Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă organizat la Cluj-Napoca în perioada 27-29 iunie am transmis tuturor participanților prezenți în Sala Polivalentă BTarena un mesaj de bun venit.

Am subliniat importanța inteligenței artificiale în procesul medical, evidențiind cum utilizarea acesteia poate conduce la progrese majore în salvarea de vieți. De asemenea, Primăria Cluj-Napoca oferă  sprijin și susține demersurile științifice prin care se accelerează cercetarea și inovarea, în folosul cetățeanului.

Felicitări dlui Profesor Univ. Dr. Marcel Tanțău, Președinte al Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, echipei sale și Universității de Medicină și Farmacie pentru organizarea acestui eveniment medical de referință ce situează din nou orașul nostru pe harta medicinei românești și europene și prin realizările de excepție ce le avem aici, acasă la Cluj”, a spus Emil Boc.

Congresul este o manifestare cu o bogată tradiție în lumea medicală – cunoscut și recunoscut ca fiind un eveniment de pionierat al activității medicale de cercetare și de inovare în gastroenterologia și hepatologia românească.

 

 

Comenteaza