Concediu încheiat rău pentru un șofer din Cluj. S-a ales cu dosar penal pentru consum de stupefiante

Concediu încheiat rău pentru un șofer din Cluj. S-a ales cu dosar penal pentru consum de stupefiante

Polițiștii de la Serviciul Rutier au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, după ce au surprins în flagrant delict un șofer.

În data de 27 iunie, în timpul unui control de rutină, polițiștii Serviciului Rutier au oprit un autoturism cu numere de înmatriculare străine care circula pe Drumul Național 17, în localitatea Ciceu Mihăiești, județul Bistrița-Năsăud.

La volanul autoturismului se afla un bărbat de 37 de ani din Dej. În urma testării cu aparatul din dotare, au fost identificate indicii privind posibila prezență a substanțelor psihoactive, conform Someșeanul.

"Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise", au transmis oamenii legii.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza