Conferinţă despre sănătatea mintală, la Cluj

Conferinţă despre sănătatea mintală, la Cluj
Conferinţă despre sănătatea mintală, săptămâna viitoare la Cluj, în amfiteatrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială.

Evenimentul va reuni reprezentanţi ai instituţiilor şi organizaţiilor din domeniul sănătăţii mintale din judeţul Cluj, este vorba de autorităţi publice locale, instituţii medicale, instituţii de învăţământ şi organizaţii non-guvernamentale care se ocupă de îngrijirea medicală şi psihosocială a adulţilor cu probleme de sănătate mintală.

La eveniment și-au confirmat participarea şeful Direcţiei de Sănătate Publică Dorina Duma, Nicoleta Molnar - şeful Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, Ioana Micluţia - şeful Secţiei Clinice de Psihiatrie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Denisa Napău -directorul Serviciului Public de Asistenţă Socială din Turda, şi Maria Roth - directorul departamentului de Asistenţă Socială de la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii "Babeş-Bolyai".

 

"Conferinţa îşi propune o informare reciprocă cu privire la serviciile oferite, proiectele de succes şi metodele utilizate în instituţiile clujene din domeniul sănătăţii mintale. De asemenea, dorim să dezvoltăm colaborarea participanţilor în vederea acoperirii cât mai ample a nevoilor persoanelor cu probleme de sănătate mintală şi facilitarea schimbului de opinii şi de experienţă pe teme de interes comun. Programul conferinţei va include prezentări, dezbateri şi ateliere de lucru", spun organizatorii.

 

Conferinţa judeţeană „Bune practici în sănătate mintală" va avea loc miercuri, 18 aprilie, între orele 9 şi 17. Seminarul e organizat de Fundaţia Estuar şi Asociaţia Transilvania pentru Promovarea Bolnavilor Psihici, în colaborare cu Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj prin Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială.

Comenteaza