Copil rănit cu o sticlă spartă într-un sat din Cluj. Părinții sunt revoltați și cer măsuri urgente

Copil rănit cu o sticlă spartă într-un sat din Cluj. Părinții sunt revoltați și cer măsuri urgente
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: pixabay

Un băiat de 11 ani din Răscruci, comuna Bonțida, a fost transportat duminică la spital după ce ar fi fost rănit cu o sticlă spartă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 18:30, iar la fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care a preluat copilul cu o tăietură la mână și l-a dus la spital pentru tratament.

O martoră din localitate a relatat pentru Gherlainfo, că în acea zi, mai mulți copii se jucau pe drum, iar unul dintre ei ar fi spart o sticlă de bere, provocând astfel rănirea celuilalt. Aceeași femeie a mai menționat că victima a fost transportată la Urgențe, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale ce a durat mai multe ore.

Poliția a început o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care copilul a fost rănit.

Conform sursei citate, marți dimineață, mai mulți părinți s-au prezentat la școala din Răscruci, exprimându-și îngrijorarea față de siguranța copiilor lor.

„Am stat cu copiii în curtea școlii, refuză să mai intre la ore de frică, sunt agresați fizic și verbal de un coleg”, a declarat un părinte.

Conducerea școlii a discutat cu părinții și le-a solicitat să depună o plângere oficială către unitatea de învățământ, urmând ca, în funcție de concluzii, să fie luate măsurile necesare împreună cu asistența socială din Bonțida, Poliția Bonțida și, dacă este necesar, cu Protecția Copilului (DGASPC).

Comenteaza