Copilotul Răzvan Petrescu, mutat de la Terapie Intensivă într-un salon; evoluţia sa este bună VIDEO

Copilotul Răzvan Petrescu, mutat de la Terapie Intensivă într-un salon; evoluţia sa este bună VIDEO
Copilotul avionului prăbuşit în Apuseni a fost mutat de la terapie intensivă într-un salon de la clinica de Chirurgie 1. Medicii spun că Răzvan Petrescu se simte mai bine şi a început să facă exerciţii de kinetoterapie. Tânărul copilot poate acum să stea pe marginea patului, dar nu are voie să calce pe picioare. Pentru el urmează o perioadă lungă de recuperare până când va putea să meargă din nou.

Copilotul Răzvan Petrescu a fost mutat într-o rezervă de la Clinica de Chirurgie 1 din Cluj-Napoca. Tatăl lui spune că s-a schimbat şi starea de spirit a fiului.

"E din ce in ce e mai bine. Chiar se vede si pe fata lui. A inceput face miscari, se ridica la marginea patului, l-a ajutat si treaba asta ca l-a scos de la terapie intensiva si la bagat la salon. E singur intr-o rezerva, e un rasfatat al spitalului pot sa spun", a spus Dan Petrescu, tatăl copilotului.

Medicii spun că tânărul este asistat de un kinetoterapeut, dar şi de un psiholog. Copilotul trebuie să reînveţe să meargă.

Răzvan Petrescu a avut ambele picioare rupte în urma accidentului aviatic din Munţii APuseni din 20 ianuarie. Copilotul a suferit până acum trei intervenţii chirurgicale.

Reporter: Alin Golban
Operator: Călin Fedeleş

Etichete
Comenteaza