Cruzime fără limite: Bărbat reținut după ce a dat foc câinelui soacrei sale în urma unui scandal

Cruzime fără limite: Bărbat reținut după ce a dat foc câinelui soacrei sale în urma unui scandal
| Foto: stiridinbucovina

Un bărbat de 49 de ani din localitatea Sântion, județul Bihor, a fost reținut de poliție după ce, în urma unui conflict cu soacra sa, a agresat câinele femeii și l-a incendiat.

Incidentul a avut loc pe 28 august, în jurul orei 23:00, când bărbatul a lovit în mod repetat cu un cablu metalic un câine de rasă Ciobănesc Caucazian, aparținând mamei concubinei sale. Ulterior, acesta a stropit animalul cu o substanță inflamabilă și i-a dat foc. În plus, a distrus o sobă din locuință și a amenințat femeia de 73 de ani cu acte de violență, conform informațiilor transmise marți de Poliția Județeană Bihor.

Din fericire, animalul a fost salvat și se află în afara oricărui pericol, sub tratament medical.

În urma incidentului, bărbatul a fost internat împotriva voinței sale într-un spital din Oradea. Luni, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Marți, el urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea pentru măsuri legale, scrie News.ro.

În urma audierii femeii, polițiștii din cadrul Biroului de Protecție a Animalelor au emis un Ordin de Protecție Provizoriu împotriva bărbatului, interzicându-i acestuia să se apropie de femeie sau de domiciliul acesteia, începând cu data de 29 august. 
 

Comenteaza