Video Cum a decurs intervenția salvatorilor în cazul bărbatului electrocutat la Dej

Cum a decurs intervenția salvatorilor în cazul bărbatului electrocutat la Dej
| Foto: ISU Cluj

Pompierii clujeni au avut parte de o intervenție complicată, care s-a finalizat cu transportarea victime la spital cu un elicopter SMURD.

"Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață alături de un echipaj SAJ și elicopterul SMURD din Punctul Aeromedical Jibou pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat electrocutat în apropierea Depoului Dej-Triaj.

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului, bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani, era în stare de conștiență și era cooperant. Acesta prezenta arsuri, de diverse grade, pe toată suprafața corpului.

Bărbatul a fost stabilizat de către echipajele medicale, după care a fost transportat de către pompieri cu targa pe o distanță de aproximativ 1km, astfel încât să poată fi preluat de elicopter pentru a fi transportat la unitatea de primiri urgențe din municipiul Cluj-Napoca, pentru îngrijiri medicale.

Intervenția a fost una cu un grad de dificultate mărit, având în vedere că victima era o persoană supraponderală, care a trebuit transportată peste șinele de tren și a fost necesară inclusiv traversarea prin vagoane dezafectate cu aceasta", transmit salvatorii clujeni.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza