Cum justifică Wizz Air zborurile anulate de la Cluj

Cum justifică Wizz Air zborurile anulate de la Cluj
| Foto: Arhiva

Compania Wizz Air a confirmat, sâmbătă, că zborurile din Cluj Napoca către Lyon, Paris Beauvais, Memmingen și Valencia din 9 septembrie au fost anulate din cauza unei verificări tehnice necesare.

Potrivit reprezentanților companiai, aeronava programată pentru a opera zborurile, a avut nevoie de verificări în urma unui „bird strike” (a lovit un stol de păsări – n. red.) sever. „Pasagerilor li s-au oferit conform reglementărilor reprogramarea gratuită în funcție de disponibilitate, rambursare integrală sau 120% sub formă de credit de companie. Pasagerilor care au solicitat li s-a oferit și cazare la hotel peste noapte”, a transmis comapania.

„Siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavei este prioritatea sa principală. Wizz Air amintește, de asemenea, că anularea oricărui zbor este ultima soluție după toate eforturile posibile depuse pentru operarea zborului respectiv”, au transmis reprezentanții companiei.

VEZI ȘI Patru zboruri, ANULATE de la Cluj! Unul, în ultimul moment / Pasagerii s-au revoltat

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza