Cum pierzi vremea la cel mai important eveniment academic de la Cluj, dacă eşti ministru VIDEO

Cum pierzi vremea la cel mai important eveniment academic de la Cluj, dacă eşti ministru VIDEO
Ce poţi face dacă eşti la ceremonia de învestire cu titlul de Doctor Honoris Causa a fostului comisar pentru extindere Gunter Verheugen, la Cluj? Dacă eşti ministru, poţi naviga pe Internet şi poţi coresponda prin SMS-uri, timp de două ore.

Asta a făcut ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, venit astăzi cu premierul Victor Ponta şi alţi doi miniştri la Cluj, la ceremonia de învestire cu titlul de Doctor Honoris Causa a fostului comisar Gunter Verheugen. Primit în primul rând al auditoriului, alături de restul membrilor Guvernului şi de simplul membru PSD Ioan Rus, Pricopie a navigat pe Internet şi a trimis SMS-uri timp de aproape două ore. Aşa a făcut şi la cuvântul introductiv al rectorului UBB Cluj Ioan Aurel Pop, la fel a făcut şi la "laudatio" susţinut de profesorul Vasile Puşcaş, şi la fel a procedat şi în timpul lungii prelegeri de acceptare susţinute de Verheugen. A citit documente pe telefonul său Samsung Galaxy III, a trimis SMS-uri şi a intrat pe Internet.

Fostul comisar european pentru extindere, Gunter Verheugen, a primit astăzi titlul de Doctor Honoris Causa al UBB, "în semn de recunoaştere a viziunii şi pragmatismului său în extinderea şi construcţia UE, precum şi pentru contribuţia sa substanţială şi constantă la progresul României în vederea includerii sale în proiectul european la începutul secolului al XXI-lea", după cum au explicat oficialii UBB.

Vezi mai jos un scurt fragment video despre preocupările ministrului la Cluj:


Comenteaza